با این تفاوت که در چین این ماهی را با پودر ادویه مخصوص پنج طعم چینی درست میکنند ولی در اینجا ما ادویه مخلوط را جایگزین میکنیم.
مواد لازم برای 4 نفر:
- 4 عدد فیله ماهی (هر کدام از تکهها حدود 175 گرم باشد)
- یک قاشق چایخوری ادویه مخلوط
- 4 قاشق چایخوری آرد ذرت
- 3 قاشق سوپخوری روغن مایع
- 4 عدد پیازچه (ریش ریش شود)
- یک قاشق چایخوری زنجبیل تازه (رنده شده)
- 150 گرم قارچ (خرد شود)
- 115گرم کنسرو ذرت درسته (حلقه حلقه شود)
- 2 قاشق سوپخوری سویا سس
- 3 قاشق سوپخوری آب سیب
- یک قاشق چایخوری شکر
طرز تهیه:
1 – اگر از ماهی درشت استفاده کردهاید، فیلههای آن را به 2 یا 3 قسمت ببرید؛ سپس آرد ذرت و ادویه را در کاسه بلوری بزرگی بریزید و با هم مخلوط کنید. حالا تکههای ماهی را داخل کاسه بریزید و خوب با مخلوط آردی آغشته کنید.
2 – روغن را در تابهای ریخته و روی شعله اجاقگاز قرار دهید تا داغ شود؛ سپس خلالهای پیازچه، زنجبیل، قارچ و ذرت حلقه حلقه شده را در روغن بریزید و به مدت 2دقیقه حرارت دهید تا مواد، تفت داده شوند. حالا تکههای ماهی را که به آرد آغشته شده به این مواد اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه تفت دهید. پس از اینکه یک طرف ماهی تفت داده شد، آن را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز حرارت ببیند.
3 – سویا سس، آب سیب و شکر را با هم مخلوط کرده و به مواد داخل تابه – شامل ماهی – اضافه کنید و به مدت 2 الی 3 دقیقه، حرارت دهید. حالا غذا را بچشید و اگر نیاز به اضافه کردن نمک و فلفل بود، به آن بیفزایید.
نکته: با توجه به اینکه سویا سس شور است، نمک را از ابتدا اضافه نمیکنیم. در پایان، این خوراک ماهی را به همراه سبزیجات پخته یا مخلوطی از جوانهها سرو کنید.